Rekrutacja RODO

Sprawozdanie finansowe naszego dyrektora za rok 2018

Zgodnie z rozporządzeniem Ministra Rozwoju i Finansów z dnia 13 września 2017 w sprawie rachunkowości oraz planów kont dla budżetu państwa, budżetów jednostek samorządu terytorialnego, jednostek budżetowych, samorządowych zakładów budżetowych, państwowych funduszy celowych oraz państwowych jednostek budżetowych mających siedzibę poza granicami Rzeczypospolitej Polskiej (Dz.U. 2017 poz. 1911) §34 ust. 1, §34 ust. 9 i §34 ust. 10, dyrektorzy szkół zobowiązani są do opublikowania sprawozdania finansowego z działalności swych jednostek na szkolnej stronie internetowej w terminie do 10 maja. Jeśli interesuje cię sprawozdanie naszego dyrektora, to informujemy, że można je już znaleźć w naszym dziale Rozmaitości.

Witaj!

Aktualna wersja naszej strony posiada wiele nowych, niezwykle przydatnych każdemu uczniowi funkcji. Jeśli chcesz, aby np. w menu wyświetlane były informacje dotyczące twojego planu lekcji i zastępstw dla twojej klasy na każdy kolejny dzień, to wypełnij poniższy formularz i naciśnij przycisk Zapisz. Jeżeli nie jesteś zainteresowany korzystaniem z tych funkcji, to naciśnij przycisk Anuluj.

Anuluj